Keyteq | Online Business

Webutvikling – fra strategi til verdi

Webutvikling er implementasjon av strategi. Gjennom tekniske verktøy som PHP, Javascript, AJAX, HTML og CSS bygger vi nettløsninger basert på den etablerte strategien.

Webutvikling

En iterativ prosess med fokus på verdi

Vi vet at krav og ønsker endrer seg. Dette har vi tatt hensyn til i vår standardiserte iterative prosess. Den er bygget på smidige metoder og tett teamarbeid. For å sikre at endringer og ønsker underveis blir hensyntatt, krever vi dyp kundeinvolvering. Vi har gjennom flere hundre webprosjekter opparbeidet oss kompetanse på hvordan sikre et best mulig resultat. Hver leveranse vi gjør evalueres mot de strategiske målene som ønskes oppnådd, og vi synligjør verdien vi tilfører.

Byggeklosser for vellykket webutvikling

Webutvikling består av flere byggeklosser som settes sammen ved behov.

  • Presentasjon: Det krever nøyaktig arbeid å presentere budskapet gjennom web. Denne nøyaktigheten kaller vi "pixel perfect". Den kjennetegnes gjennom samspillet av bilder, tekst og farger.
  • Interaksjon: En brukers kommunikasjon med websiden skjer gjennom interaksjon. Nøkkelen til suksess ligger i å gi brukeren enkel tilgang til de viktigste funksjonene, opplevelse av brukervennlig kommunikasjon og lett tilgjengelig til ønsket informasjon.
  • Funksjonalitet: Digitalisering åpner opp for helt nye måter å drive forretning på. Tradisjonelle forretningsoperasjoner kan automatiseres og tilgjengeliggjøres via web. Se bare på hvordan flybilletter bestilles, kinobilletter kjøpes og regninger betales. Automatisering av tjenester og selvbetjeningsløsninger er stikkord for skreddersydd funksjonalitet.
  • Integrasjon: Ved å koble data og informasjon fra andre kilder berikes webløsningen betydelig. Integrasjon betyr å utnytte sosiale medier som Twitter eller Facebook, benytte nettbaserte betalingssystemer eller synkronisere produktsalg med ERP systemer. De mest innovative utnyttelsene av web skjer ved å koble eksisterende datakilder sammen på helt nye måter.

Et kraftig rammeverk for skreddersydde løsninger

Våre leveranser er alle unike. Det som er likt i alle prosjektene er at vi alltid bruker KeyPublisher, vår publiseringsløsning, som grunnlag for de løsningene vi utvikler. På denne måten sikrer vi at de elementære delene av prosjektene våre har en solid, sikker, kostnadseffektiv og tidsbesparende plattform i bunn.

Moderne teknologi

Web er under stadig utvikling, og det er viktig å holde seg oppdatert. I Keyteq bruker vi åpen kildekode, deltar på seminarer, har studiedager og interne faggrupper som sørger for at våre kunder tar i bruk moderne teknologi når dette er kommersielt forsvarlig. Våre leveranser er bygget på PHP for systemutvikling, og HTML og CSS bygger den visuelle profilen, mens Javascript bringer det hele til live.

Multikanale løsninger

Dagens brukere bruker iPad, iPhone, HTC, bærbar PC, TV, Playstation m.m for å lese nettopp ditt budskap, og benytter de samme klientene for å benytte seg av dine tjenester. Med vår Mobile Sniffer, detekterer du hvilke klient dine bruker, for deretter å tilpasse kommunikasjonen der etter.

Vi kan også hjelpe deg med din innholdsstrategi og søkemotoroptimalisering for økt relevant trafikk fra søkemotorer!

Keyteq er bygget opp av webutviklere

Kontakt Tore Torsvik

Tore Torsvik

Markedssjef

Ta kontakt

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart