Keyteq | Online Business

Webanalyse

Gjennom webanalyse overvåker Keyteq den kommersielle ytelsen på ditt nettsted og de ulike markedsføringstiltak og rapporterer forretningskritiske nøkkeltall og forbedringspunkter.

Webanalyse

Webanalyse handler ikke om verktøy, antall besøkende eller antall sidevisninger per besøk, men om forståelsen for kundens forventning, opplevelse og handlinger på ditt nettsted og evnen til å iverksette konkrete handlinger basert på riktige parametere.

Vi gir deg rådene som skaper reduserte kostnader, økte inntekter, effektivisering av nøkkelressurser og økt kundetilfredshet!

Søkeordsanalyse

Det er ikke nok å ha en flott webside dersom ingen finner den. For at noen skal finne deg må du være synlig på de søkeord og fraser dine potensiell kunder bruker – ikke bare de du selv kommer på!

Prosessen starter alltid med kartlegging av bedriftens mål og strategi. Vi går så videre med å kartlegge målgruppene man henvender seg til og deler disse inn i grupperinger (personas).

Når målgruppen er kartlagt og brukerprofilering er utført kartlegges relevante søkeord og fraser. Her stadfestes søkevolumet på disse, søketrendene og konkurransesituasjonen knyttet til disse.

Datagrunnlag fra webanalyse, betalt søkemotormarkedsføring via tjenester som Google Adwords og Yahoo Search Marketing eller Facebook annonsering kan også bli evaluert for å kartlegge konverteringssterke nøkkelord og fraser.

Når valget av hvilke nøkkelord og fraser man ønsker å målrette seg mot er tatt vil vi analysere de ulike sider man skal rette trafikken mot. Konverteringsrateoptimalisering og fokus på ønsket utført handling er da fokus!

Gjennom segmentering og personalisering målrettes budskapet til de ulike målgrupper og personligheter man henvender seg mot helt ned til det enkelte søkeord som blir benyttet.

Når du kjenner kundens behov for løsning og leder dem inn på riktig side som samsvarer med deres forventninger økes sjansene for at du klarer å forvandle de besøkende til betalende kunder!

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Noe av det vi tilbyr er:

  • Definering, måling og rapportering av forretningskritiske nøkkeltall.
  • Installasjon, konfigurasjon og drift av webanalyse-verktøy.
  • Tilpassede rapporter og skreddersøm av kontrollpanel.
  • Sporing av annonseavkastning fra e-postkampanjer, bannerannonser med mer.
  • Netthandelsrapportering, sporing av transaksjoner og konverteringer.
  • Programsporing for Flash, video og sosiale nettverk.
  • Sporing av internt nettstedsøk.
  • Integrasjon av Google Analytics og Google Adwords.
  • Rådgivning, opplæring og kurs i webanalyse.

Hvorfor velge Keyteq?

Web-selskapet Keyteq har over 700 kunder og 40 ansatte med mange års erfaring innen webanalyse, innholdsstrategi, webutvikling, webdesign, søkemotoroptimalisering og søkemotormarkedsføring.

Vi tilbyr en av bransjens beste publiseringsløsninger ved navn KeyPublisher, vårt system for e-postmarkedsføring kalt KeyMailer og en SMS-løsning kalt KeySMS.

På vegne av våre kunder har vi vunnet en rekke gjeve priser som for eksempel Gulltaggen.

Ønsker du et tilbud på webanalyse?

Kontakt oss enten ved å ringe oss på telefon 55 20 91 00, ved å sende en e-post til support@keyteq.no eller ved å fylle ut skjemaet på denne siden – så kontakter vi deg.

Du finner mange svar i god webanalyse

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart