Keyteq | Online Business

Markedsføring i sosiale medier

Markedsføring i sosiale medier som blant annet Facebook, Twitter, LinkedIn, blogger og diskusjonsforum representerer en gullgruve for din bedrift og er alt annet enn leketøy!

Sannheten er at det er få medier som kan sammenlignes med sosiale medier.

Du trenger kun en grunn til å ta dette på alvor – kundene dine er der!

Vi hjelper deg med din strategi for markedsføring i sosiale medier og kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmessige mål og krav til avkastning enten via Facebook annonsering eller andre kanaler.

Gjennom segmentering og personalisering målrettes budskapet mot de ulike målgrupper og personligheter man henvender seg mot!

Gjennom webanalyse måler og rapporterer vi avkastningen og effekten av alle tiltak. Vi benytter også konverteringsrateoptimalisering av sidene man målretter trafikken mot for å øke antallet av de besøkende som ender opp med å gjøre det du vil at de skal gjøre.

Vi hjelper deg altså ikke bare å skape mer trafikk men også å forvalte trafikken som skapes!

Hvorfor velge Keyteq?

Keyteq har over 700 kunder og 35 ansatte med mange års erfaring innen markedsføring i sosiale medier, søkemotormarkedsføring, webutvikling og ulike former for markedsføring på Internett.

Vi tilbyr en av bransjens beste publiseringsløsninger ved navn KeyPublisher, vårt egenutviklet system for e-postmarkedsføring kalt KeyMailer og en SMS-løsning kalt KeySMS.

På vegne av våre kunder har vi vunnet en rekke gjeve priser som for eksempel Gulltaggen.

Trenger du hjelp til markedsføring i sosiale medier?

Kontakt oss enten ved å ringe oss på telefon 55 20 91 00, ved å sende en e-post til support@Keyteq.no eller ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Har du en klar plan for Sosiale medier?

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart