Keyteq | Online Business

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering øker den relevante trafikken til ditt nettsted fra søkemotorer ved å gjøre deg lettere å finne for de som søker etter ord og uttrykk som er relevant for ditt virksomhetsområde!

Søkemotoroptimalisering er et tverrdisiplinert fag som bygger på elementer fra teknologi, markedsføring, økonomi, psykologi, sosiologi, kultur- og kommunikasjonsfag og er en oversettelse av det engelske ordet Search Engine Optimization (SEO).

Gjennom segmentering og personalisering målrettes budskapet til de ulike målgrupper og personligheter man henvender seg mot helt ned til det enkelte søkeord som blir benyttet - målrettet!

Vi kartlegger intensjon og behov for løsning og leder de besøkende inn på riktige sider som samsvarer med deres forventninger og forvandler de besøkende til fornøyde betalende kunder - økte inntekter!

Søkemotoroptimalisering er kostnadseffektivt, målrettet og målbart!

Søkemotoroptimalisering byr på en rekke gevinster:

Søkemotoroptimalisering er som nevnt en av de mest kostnadseffektive former for markedsføring på Internett. De mest kjente gevinstene forbundet med søkemotoroptimalisering er:

  • Økt salg
  • Økt kundetilfredshet
  • Økt merkevarekjennskap
  • Reduserte kostnader
  • Effektivisering
  • Vekst

Søkemotorer er viktigere enn noen gang!

Internett og søkemotorer er en viktig og avgjørende del av kjøpsprosessen. Med søkemotoroptimalisering kan du påvirke potensielle kunder, samarbeidspartnere og journalisters tanker om deg ved å kontrollere det de leser om deg i en svært viktig fase – beslutningsfasen!

Vår arbeidsmetodikk:

Hvilken søkestrategi og taktisk angrepsplan som anbefales vil være avhengig av resultatene fra gjennomgang av datagrunnlaget og hvilket mål man skal nå – aldri på gjetting!

En vellykket søkestrategi krever at tiltakene som iverksettes baseres på et korrekt datagrunnlag hvor riktige suksessparametere benyttes. Et kvalitativt forprosjekt er derfor avgjørende for resultatet!

Prosessen starter alltid med kartlegging av bedriftens mål og strategi. Vi går så videre med å kartlegge målgruppene man henvender seg til og deler disse inn i grupperinger (personas).

Gjennom søkeordsanalyser kartlegges relevante søkeord og fraser. Her stadfestes søkevolumet på disse, søketrendene og konkurransesituasjonen knyttet til de enkelte søkeord og fraser.

Datagrunnlag fra eventuell betalt søkemotorannonsering via tjenester som Google Adwords og Yahoo Search Marketing eller Facebook annonsering vil også bli evaluert for å kartlegge konverteringssterke nøkkelord.

Vi vil så utføre en teknisk gjennomgang av nettstedet. I denne fasen gjennomgås blant annet innhold på nettstedet, teknisk koding og eksterne faktorer som lenkeprofil.

Våre tjenester involverer blant annet:

Hvorfor velge Keyteq?

Web-selskapet Keyteq har over 700 kunder og 40 ansatte med mange års erfaring med søkemotoroptimalisering, innholdsstrategi, webanalyse og markedsføring på Internett.

Vi tilbyr en av bransjens beste publiseringsløsninger ved navn KeyPublisher, vårt system for e-postmarkedsføring kalt KeyMailer og en SMS-løsning for mobil markedsføring kalt KeySMS.

På vegne av våre kunder har vi vunnet en rekke gjeve priser som for eksempel Gulltaggen

Ønsker du et tilbud på søkemotoroptimalisering?

Kontakt oss enten ved å ringe oss på telefon 55 20 91 00, ved å sende en e-post til support@keyteq.no eller ved å fylle ut skjemaet på denne siden – så kontakter vi deg.

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart