Keyteq | Online Business

Facebook annonsering

Med Facebook annonsering kan du segmentere og personalisere din markedsføring mot de ulike målgrupper og personligheter du henvender deg mot på en meget effektiv måte!

Du trenger kun en grunn for hvorfor du skal annonsere på Facebook – kundene dine er der!

En av de mest fantastiske tingene med Facebook annonsering er at du kan velge å markedsføre deg kun ovenfor personer som oppfyller dine krav til alder, kjønn, bosted, interesser, sivilstatus, utdanning med mer dersom dette er ønskelig – det er kun fantasien som setter grenser!

En brudesalong i Bergen kan for eksempel velge å vise sine annonser kun for kvinner som er forlovet, bor i Bergen og som oppfyller bedriftens eventuelle andre idealkrav til dine kunder.

Vi reduserer dine kostnader til annonsering, hever kvaliteten på dine kunder og øker dine inntekter!

Vi hjelper deg med å kartlegge dine målgrupper og nå dine forretningsmessige mål og krav til avkastning enten via Facebook annonsering eller annen type markedsføring.

Hvorfor velge Keyteq?

Keyteq har over 700 kunder og 40 ansatte med mange års erfaring med markedsføring i sosiale medier, Facbook annonsering, søkemotoroptimalisering og andre typer salgsfremmende aktiviteter.

Vi tilbyr også en av bransjens beste publiseringsløsninger ved navn KeyPublisher, vårt egenutviklet system for e-postmarkedsføring kalt KeyMailer og en SMS-løsning kalt KeySMS.

På vegne av våre kunder har vi vunnet en rekke gjeve priser som for eksempel Gulltaggen.
Noen av våre fornøyde kunder er Ekornes, Chess, Opplysningskontorene og Brann.no

Trenger du hjelp til Facebook annonsering?

Kontakt oss enten ved å ringe oss på telefon 55 20 91 00, ved å sende en e-post til support@Keyteq.no eller ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart