Keyteq | Online Business

Søkemotormarkedsføring

Internett og søkemotorer er en viktig del av kjøpsprosessen. Er du ikke synlig når søker med ord og uttrykk som er relevant for ditt forretningsområde taper du inntekter.

SEM

Vi måler, analyserer og dokumenterer alle markedsaktiviteter og gir deg den informasjonen du trenger for å nå dine forretningsmessige mål.

Søkemotormarkedsføring, som er en av vår tids mest kostnadseffektive former for markedsføring, kan i dette tilfellet være løsningen på ditt problem!

Vi hjelper deg med å ta eierskap til riktige søkeord og målrette dine kampanjer mot målgruppen du ønsker å henvender seg til gjennom en skreddersydd søkestrategi for din bedrift.

Keyteq tilbyr søkemotormarkedsføring både som betalt annonsering og gjennom søkemotoroptimalisering for økt rangering i søkemotorenes organiske søkeresultater.

Vi benytter også webanalyse og konverteringsoptimalisering av landingssider for å øke antallet av de besøkende som ender opp med å gjøre det du vil at de skal gjøre.

Vi hjelper deg altså ikke bare å skape mer trafikk men også å forvalte trafikken som skapes! Ditt kontaktpunkt hos oss er Google Adwords sertifisert. Spør oss gjerne om referanser!

Hvorfor velge Keyteq?

Web-selskapet Keyteq har over 700 kunder og 40 ansatte med mange års efaring innen søkemotormarkedsføring, søkemotoroptimalisering, webanalyseinnholdsstrategi og skriving for web!

Vi tilbyr en av bransjens beste publiseringsløsninger ved navn KeyPublisher, vårt system for e-postmarkedsføring kalt KeyMailer og en SMS-løsning kalt KeySMS.

På vegne av våre kunder har vi vunnet en rekke gjeve priser som for eksempel Gulltaggen

Ønsker du et tilbud på søkemotoroptimalisering?

Kontakt oss enten ved å ringe oss på telefon 55 20 91 00, ved å sende en e-post til support@keyteq.no eller ved å fylle ut skjemaet på denne siden – så kontakter vi deg.

 

PPC ( Pay per click ) gir umiddelbar effekt

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart