Keyteq | Online Business

Pressetilgang

  • Viktig med god pressetilgang

    Veldig ofte hindrer vanskelige presse-systemer journalister og skribenter i å lett få tak i rett materiale til en sak. Dine pressemedier er en del av ditt ansikt utad, og det er viktig å kunne lett få tak i disse. I KeyMedia kan du lett opprette en presse-bruker som kan logge seg inn og enkelt hente medier som du har valgt ut skal ligge under 'pressetilgang'.

  • Drag-n-drop nedlasting

    Det kan ofte være vanskelig å laste ned mange mediefiler fra presse-systemer. Vi har tenkt på dette. I KeyMedia kan den innloggede lett markere ønskede medier, for så å dra disse til et pakke-område i venstre kolonne. Man kan dra så mange filer man vil inn i disse pakkene, som da enkelt kan lastes ned som en zip-pakke av den innloggede.

  • Brukerhåndtering

    For å gjøre KeyMedia gunstig for større bedrifter, har vi avansert brukerhåndtering, med et enkelt grensesnitt for å redigere, fjerne og legge til nye brukere. Når du oppretter en bruker kan du avgrense visning av ulike medier. Du kan oppgi at bruker X kun skal vises medier markert "pressetilgang". Du kan også velge om den nye brukere skal kunne laste opp til mediebasen.

image

Nedlasting av medier i KeyMedia

Dine pressemedier er en del av ditt ansikt utad, og det er viktig å kunne lett få tak i disse.

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart