Keyteq | Online Business

Hvorfor velge Keyteq?

Keyteq består av mennesker som lever og ånder for web. Vi leverer tjenester og produkter som hjelper bedrifter å oppnå sine mål, og vi har erfaringer fra et bredt utvalg av prosjekter som har bidratt til lønnsomhet for våre kunder.

Etter å ha sett på en del ulike portalløsninger, kom vi frem til at KeyPublisher var det portalverktøyet som kunne gi oss det uttrykket vi ønsket oss på web. Dette er noe vi ikke angrer på i dag.

Vi har fått et nettsted som holder et veldig høyt nivå både funksjonelt og teknisk. I bunnen av dette ligger et portalverktøy som gjør det enkelt for oss å oppdatere sidene våre, I tillegg til at det sørger for å holde oss innenfor de rammene som er satt for nettsiden.

Prosjektet ble også levert på tid, noe som vi i Chess setter stor pris på!

Adm. dir., Chess Communication

Helhetlig tenking

Web blir oftere en del av et selskaps strategi. Vi leverer derfor veiledning, prosjektering, rådgivning og generell brainstorming rundt prosjekter. Vi vet hvor viktig det er med forankring av prosjekter, og hvor viktig det er med en rød tråd og helhet i de prosjektene vi leverer.

Vi skal yte mest

Hovedfokuset er å gi mest mulig utbytte av de ressurser som kundene bruker på oss og levere ønsket tjeneste på en gjennomarbeidet, ærlig og realistisk måte. Levere og yte på en måte vi selv kan stå for og stolt vise fram til andre.

Godt renomé

Keyteq AS har et renomé i å levere noen av de beste løsningene til den gunstigste prisen som finnes i den seriøse delen av markedet. Ved hjelp av solide rammeverk og kontinuerlig videreutvikling, skal kundene nyte godt av rask levering og lave kostnader til utvikling.

Kundeservice

Etter en løsning er levert vil vi være like tilgjengelige i etterkant som under prosjektarbeidet.

Support

Vår support telefon besvares alle hverdager fra 9-16. Ut over dette svarer vi så hurtig vi kan på e-post. For å kunne behandle alle forespørsler likt, har vårt eget support system som sørger for unik oppfølging av alle saker. I tillegg tilbyr vi live chat for å kunne svare på spørsmål umiddelbart.

Gode partnere i bransjen

Vi i Keyteq AS sier alltid at det er viktig å konsentrere seg om det man er virkelig god på. Derfor har vi knyttet til oss fagkompetanse i bransjen som kan utfylle oss på en slik måte at vi kan levere totalløsninger til alle våre kunder.

Et langsiktig valg

Vi ønsker ikke å være den som leies inn for en begrenset jobb. Vårt mål er å følge våre kunder til suksess. Dette oppnår vi når vi bygger opp et langsiktig kundeforhold til deg og din bedrift. Vi har ingen bindingstid på våre produkter og tjenester. Så sikre er vi på at du lykkes.

Et trygt valg

Keyteq AS har stadig kunder som gir uttrykk for stor tilfredsstillelse med de tjenester og den service de blir gitt. Jevn vekst av kunder og liten gjennomtrekk, beviser at Keyteq's målrettede arbeid for å være den foretrukne leverandøren for sine kunder fungerer.

Vi mener at vår eksisterende kundemasse alene vitner om vår kapasitet og vilje til å følge det som nevnt ovenfor – spør kundene våre selv – de er vår beste reklame.

Vi vet hva som bør gjøres for å nå dine mål!

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart